www.tillverkning-sverige.com
LEMO

LEMO:s nya produktfamiljer förenklar urvalsprocessen

LEMO tillkännager stolt lanseringen av sin förbättrade produktfamiljs portfölj, som syftar till att underlätta val av rätt förbindningslösning.

LEMO:s nya produktfamiljer förenklar urvalsprocessen

LEMO erbjuder fler än 90 000 skräddarsydda lösningar utifrån specifika önskemål och utökar kontinuerligt sitt produktsortiment för att möta kraven från marknaden som ständigt förändras.

Med den nya familjeindelningen av produktportföljen strömlinjeformas presentationen av LEMO:s breda utbud av lösningar, uppbyggt utifrån huvudserierna och organiserat i sex olika familjer utifrån funktionalitet och marknadsapplikationer.

”I grund och botten utgick vi från två koncept: Det första var att fokusera på serierna som säljer mest, det andra att omgruppera de serier som delar liknande egenskaper och som uppfyller liknande behov på marknaden, förklarar marknadschef Wim Vanheertum,

De sex produktfamiljerna är:

  • ORIGINAL: Konfigurerbara lösningar, skräddarsydda utifrån individuella behov.
  • REDEL: Medicinskt anpassade lösningar, utformade för hög tillförlitlighet och prestanda.
  • OPTIMA: Optimerade lösningar för bäst effektivitet.
  • SUPREME: Extremlösningar byggda för att tåla tuffa miljöer.
  • SPECIALTIES: Speciallösningar som tillgodoser unika önskemål.
  • CABLE SOLUTIONS: Unika kabellösningar som erbjuder omfattande anslutningsmöjligheter.

De nya indelningarna underlättar att snabbt identifiera den mest lämpliga serien för sin applikation och säkerställer en sömlös urvalsprocess. Förutom den nya indelningen i produktfamiljer understryker LEMO även sitt engagemang i att tillhandahålla skräddarsydda, heltäckande förbindningslösningar genom en rad kompletterande tjänster.

Omfamna framtidens behov av förbindningslösningar med LEMO, där innovation möter precision och kundframgång alltid är högsta prioritet.

För mer informaton.

www.lemo.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare