www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Ny skrivare för ett bredd utbud av säkerhetsskyltar!

Brady lanserar BBP™30, en ny termotransferskrivare för skyltar och etiketter. Den nya skyltskrivaren ger problemfria utskrifter på Bradys hållbara etikettutbud för skapandet av högkvalitativa säkerhets- och leanskyltar på plats, vid behov.

Ny skrivare för ett bredd utbud av säkerhetsskyltar!
Ett brett utbud av skyltar
BBP™30 skylt- och etikettskrivare ger yrkespersoner tillgång till ett extremt brett utbud av hållbara etikettmaterial. Dessa möjliggör skapandet av ett stort antal olika säkerhets- och leanskyltar på plats, vilka motstår extrema temperaturer, väderförhållanden, slitage, rengöring och kemikalier. För en liten investering erbjuder BBP30 varje anläggning möjligheten att minska risker eller olyckor, öka produktiviteten och uppfylla skyltbestämmelser på ett hållbart sätt.

Problemfri utskrift
BBP30 arbetar med lättanvända ”drop-in”-etiketter och färgbandskassetter för enkel utskrift. Skrivaren upptäcker kassetten automatiskt och autokalibreras utan problem till optimala inställningar. Dessutom fungerar alla materialkassetter för BBP30 också med andra skylt- och etikettskrivare från Brady, vilket möjliggör enkel uppgradering till en skyltskrivare anpassad för högre volym om det behövs.

Design och utskrift
BBP30 fungerar utmärkt med Brady Workstation-appen som är byggd för enkel design av många olika skyltar. Hämta Brady Workstation-appen för att få åtkomst till en portal där du kan skapa säkerhetsskyltar, leanskyltar, rörmärkningar, GHS/CLP-skyltar m m. Flera användbara appar finns tillgängliga kostnadsfritt, medan mer specialiserade appar kan erhållas separat efter önskemål. Efter design kan du på några sekunder skriva ut hållbara skyltar på den anslutna BBP30-skrivaren.

Med BBP™30 skylt- och etikettskrivare kan alla företag skapa hållbara skyltar som minskar risker och olyckor och ökar produktiviteten och efterföljandet till en låg kostnad. Kontakta Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för begäran om en demo eller för att få mer information om BBP™30 skylt- och etikettskrivare.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare