www.tillverkning-sverige.com
Advantech

Advantech lanserar IXM med stöd för managed switch

Advantech Industrial Connectivity Group (ICG) är glada att tillkännage lanseringen av sin första switch som stöder IXM-management-teknik för enheter. IXM ger ingenjörer möjlighet att tilldela ett fast intervall av IP-adress till många enheter samtidigt, och även ge dem möjlighet att samtidigt kopiera samma switchkonfiguration över flera switchar. När "master" har konfigurerats kan IXM lanseras och inom några sekunder är alla andra IXM-kompatibla switchar utrustade med samma inställningar. Denna funktion sparar upp till 90 % av konfigurationstiden och inte bara påskyndar konfigurationen utan garanterar också att misstag inte görs.

Advantech lanserar IXM med stöd för managed switch
IXM: Snabbare nätverksimplementering
Den senaste trenden i moderna industrimiljöer är den snabba implementeringen och flexibiliteten hos en nätverkstopologi. Uppgradering av firmware och konfiguration av ett stort antal enheter är ett utmanande jobb för både IT- och SI-proffs (System Integrator). Som världsledande leverantör av industrinätverksteknik är Advantech glada att presentera världens första serie Managed Ethernet-switchar för att göra nätverksdriftsättning och konfiguration mer effektiv. IXM-teknik på EKI-7710 är lösningen för snabb nätverks- och konfigurationsimplementering.

IXM-teknik för EKI-7710-serien med switchar ger en tvärhantering och snabb driftsättningsfunktion som gör det möjligt för switchar att uppgradera sin firmware och återställa konfigurationen mer effektivt.

För att möjliggöra en snabbare nätverksdriftsättning stöder IXM-tekniken både massiv firmware-uppgradering och flexibel konfigurationsåterställning via webben. EKI-7710 levereras med en jumboramfunktion som stöder paket upp till 9216 bytes. Fördelen med jumboramar är att de kan bära mer data i ett paket. Detta gör den idealisk för videoövervakning.

EKI-7710 Managed Ethernet-switchar använder komponenter av högsta kvalitet för att kunna fungera i ett brett spektrum av driftstemperatur från -40 till 75 ° C och nivå 3 EMS-skydd mot elektromagnetisk interferens.

Viktiga funktioner:

1. IXM ger automatisk IP-tilldelning, massiv firmware-uppgradering, massiv och flexibel återställning av konfigurationsfiler.

2. Kommunikation med NMS (Networking Management System) via SNMP.

3. PoE-modell (Power over Ethernet) stöder IEEE802.3at med två 24~ 48 VDC-strömförsörjning och P-Fail-relä.

4. Stöder Advantech X-ring och X-ring Pro-teknik

5. Stöder IPv4 och IPv6

För mer information om EKI-7710-serien och IXM-tekniken besök: https://youtu.be/KEL0Aqf1tsk

Kontakt:

Advantech Europe B.V.
Ekkersrijt 5708 Science Park, Eindhoven 5692 E Son, Holland
http://www.advantech.nl/industrial-automation/
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+31-(0)40-267-7000

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare