www.tillverkning-sverige.com
3M Gas & Flame Detection

Tyco lanserar ett nytt gas- och branddetekteringsmärke

Fem globala företag under ett varumärke levererar nyckelfärdiga gas- och branddetekteringslösningar

Tyco lanserar ett nytt gas- och branddetekteringsmärke
Tyco International (“Tyco” NYSE: TYC) meddelar idag bildandet av Tyco Gas & Flame Detection, ett nytt verksamhetsmärke av Tyco Life Safety Products avdelning. Under det här nya märket har Tyco för avsikt att vara den prioriterade leverantören av globala lösningar för alla enheter som behöver gas- och branddetekteringlösningar.

Lanseringen av Tyco Gas & Flame Detection är resultatet av integrationsarbetet sedan Tycos förvärv av Industrial Safety Technologies (IST) i februari 2015. Kombinationen av IST företag - Detcon, Oldham, Gas Measurement Instruments (GMI) och Simtronics – tillsammans med gas- och branddetekteringsportfölj av Scott Safety gör Tyco Gas & Flame Detection till en av världens största tillverkare av innovativa gas- och branddetekteringsprodukter genom att leverera ett komplett utbud av lösningar och tjänster till kunderna.

“Under Tyco Gas & Flame Detection, har vi nu möjligheten att utbyta bästa praxis och tankar över våra verksamheter för att leverera en omfattande produktportfölj med den mest avancerade teknik och stödnivå i branschen” berättar Andrew Chrostowski, ordförande för Tyco Life Safety Products. “Som en del av Tycos globala nätverk av brand- och säkerhetslösningar, har vi en unik position där vi levererar innovativa lösningar till våra kunder.”

Förutom att leverera ett komplett utbud av innovativa gas- och bransdetekteringslösningar, erbjuder Tyco Gas & Flame Detection ett av de mest omfattande service- och supportnätverk i världen genom att utnyttja Tycos globala installation och service inverka tillsammans med ett etablerat nätverk av auktoriserade serviceleverantörer.

“Vårt uppdrag är att vara den global teknologi ledare och världsledande leverantör av innovativ och pålitlig gas- och branddetekteringslösningar som skyddar människor, tillgångar och miljön” påpekade Sean Magee, general manager av Tyco Gas & Flame Detection.

Tycos Life Safety Products avdelning är inriktad på att skydda det som är viktigast. Framöver, kommer det att gå till marknaden med hjälp av två primära varumärke: Tyco Gas & Flame Detection och Scott Safety. Scott Safety kommer att förbli det primära varumärket för personliga skyddsprodukter, genom att leverera världens ledande andningsskydd, termisk avbildning och PPE lösningar för räddningspersonal, industriarbetare och militär personal över hela världen.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare