www.tillverkning-sverige.com
Parker News

Parker visar en interaktiv utställning om vätgas på Hydrogen + Fuel Cells EUROPE 2024

Parker Hannifin kommer att närvara på Hydrogen + Fuel Cells Europe 2024 på HANNOVER MESSE i Tyskland och visa upp sitt breda utbud av lösningar för hela vätgasvärdekedjan.

Parker visar en interaktiv utställning om vätgas på Hydrogen + Fuel Cells EUROPE 2024

Under utställningen för vätgas och bränsleceller visar Parkers specialister hur deras senaste produkter ger bästa möjliga vätgaskvalitet och anslutningar som inte läcker. Parkers demonstrationer äger rum i hall 13, monter C55 mellan den 22 och 26 april.

I företagets monter visas den senaste utvecklingen inom bränslecellsteknologi för vätgas, inklusive en interaktiv utställning om vätgas, PEACH Gemini PuraSep horisontell gasfilterkoalesator, luftfuktare för bränslecellsdrivna elfordon och H70-08 HRS-slangar för vätgasapplikationer.

Från och med kl. 15.45 tisdagen den 23 april leder Parkers marknadsutvecklingschef för filtrering, Marc van Deth, ett samtal i utställningens teknikforum om vätgasreningslösningar, inklusive högeffektiv gas-/vattenseparering för polymerelektrolytmembran (PEM) och alkalisk elektrolys.

Den interaktiva utställningen om vätgas kommer att innehålla ett markeringsbord där besökarna kan titta in i en elektrolysbehållare, använda upptäcktsmarkören och utmana sig själva att hitta platsen för alla Parkers dolda produkter. Produkterna omfattar mindre sådana, som kopplingar, rörkopplingar och sensorer, och mer framträdande komponenter som kvävegeneratorer, processkylare och torkar. Efter att de hittat produkterna kan användarna lära sig mer om de viktigaste fördelarna med var och en och hur de kan tillgodose vätgasbehoven. Utställningen gör det möjligt för besökarna att uppleva Parkers produkter på ett nytt sätt.

Besök Parkers evenemangssida för mer information genom att klicka HÄR. Mer information om Parkers produktutbud inom vätgasbranschen hittar du på sidan med lösningar HÄR.

www.parker.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare