www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco introducerar R4-50 – ett nytt elektroniskt rotationslås med integrerad sensor

Southco har introducerat ett nytt elektroniskt heavy duty rotationslås - R4-50- med en integrerad sensor och förseglad elektronisk aktivering, som utökar rotationslåssortimentet med alternativ för högre säkerhet och fjärrstyrning för krävande miljöer.

Southco introducerar R4-50 – ett nytt elektroniskt rotationslås med integrerad sensor

Med hög säkerhet, snabb aktivering och exceptionell cykeltid är det senaste tillskottet i heavy duty- rotationslåssortimentet utformat för applikationer där slitstyrka och hållbarhet är av största vikt.

R4-50 kan användas som en FMVSS206-lösning för dörrhållning med hög styrka. Den är gjord för sista-milen-leveranser där konstant användning och oförutsägbara förhållanden är standard.

R4-50 kombinerar dessa egenskaper med elektronisk aktivering och övervakning för att verifiera låssäkerheten. Låset aktiveras på under en sekund med hög tillförlitlighet även under hög belastning och elektronisk åtkomstteknik ger användarna bekväm fjärrstyrning i alla lägen. Den integrerade sensorn kommunicerar när låset är låst och dörrblecket bekräftar att låset är säkrat.

Hela det elektroniska manövreringssystemet är skyddat från påverkan från omgivande miljöer.

Allt detta kommer i en enhet som är byggd för att hålla. Med en cykeltid fem gånger längre än andra elektroniska rotationslås är R 4-50 heavy duty rotationslås en pålitilig lösning i många år framåt även i de mest krävande miljöerna.

För mer information om R4-50 heavy duty rotationslås, besök southco.com eller skicka ett mail till den dygnet-runt-öppna kundtjänsten påThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare