www.tillverkning-sverige.com
Parker News

Parker Hannifin presenterar en ny generation av displayenheter för att omdefiniera HMI för terrängfordon

Parker Hannifin, världsledande inom rörelsestyrningsteknologi, kommer att omdefiniera HMI-landskapet (Human-Machine Interface) genom att utöka sin IQAN-MD5-familj.

Parker Hannifin presenterar en ny generation av displayenheter för att omdefiniera HMI för terrängfordon

IQAN-MD5-familjen har fullt programmerbara displayenheter med grafik, diagnostikutrustning och CAN-gateway-funktioner. Nu finns den i storlekarna 5 tum och 8 tum och kommer snart att omfatta storlekarna 10,1 tum och 12,3 tum i ett brett format. Det utökade urvalet av displayenheter är avsedda att användas i en mängd olika tillämpningar, särskilt inom styrsystem för terrängfordon och mobila maskiner. De vädertåliga displayerna på IQAN-MD5 garanterar tillförlitlig prestanda i utomhusmiljöer och krävande mekaniska förhållanden.

De viktigaste framstegen med att IQAN-MD5-familjen utökats inkluderar en ökning av plattformsprestanda på 300 %, med fyra kärnprocessorer och snabbare DRAM, förbättrad grafikprestanda och stöd för Parkers IQANdesign-ekosystem (7.02) för applikationsutveckling samt skalbar design med avancerade grafiska displayer. Allt detta till en lägre kostnad jämfört med de tidigare IQAN HMI-plattformarna.

Tack vare den robusta mekaniska konstruktionen hos IQAN-MD5-displayerna, utan rörliga delar och med fullständig tätning, säkerställs hållbarhet i krävande miljöer. Skyddsglas på displayen förbättrar läsbarheten, eliminerar ljusbrytning och förhindrar kondens, vilket ger ett tydligt och tillförlitligt gränssnitt.

Den nya generationen IQAN-MD5-displayenheter har utvecklats med estetik i åtanke och kan sömlöst integreras i moderna hytter. Pekskärmsgränssnittet, tillsammans med stöd för IP-kamera, förbättrar användarupplevelsen ytterligare och eliminerar behovet av separata kameramonitorer. Flexibla monteringsalternativ möjliggör antingen integrerade infällda monteringar eller fristående konfigurationer som är kompatibla med RAM™-monteringskomponenter. Displayerna stöder både liggande och stående riktning för enkel integrering i olika HMI-inställningar eller mekaniska inställningar.

Programvaruverktygen IQAN från Parker är användarvänliga och effektiva och vänder sig till både nybörjare och experter inom HMI och maskinstyrningsdesign. Den här utökade familjen av displayer förenklar designprocessen, vilket gör den snabbare, effektivare och tillgänglig för användare på alla kompetensnivåer. Med sin toppmoderna funktion och engagemang för framtida behov framstår IQAN-MD5-familjen som ett mångsidigt och kraftfullt verktyg för yrkesverksamma i branschen.

För mer information

www.parker.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare