www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon Netbiter EC360W med omarbetat GUI och ny mobilapp

HMS Networks lanserar nu betydande uppdateringar till Netbiter-lösningen för fjärrhantering av fältutrustning. Den nya Netbiter EC360W har fått ett omarbetat grafiskt användargränssnitt för Netbiter Argos-molntjänsten för att förbättra användarupplevelsen.

  www.hms-networks.com
Ewon Netbiter EC360W med omarbetat GUI och ny mobilapp

Den nya Ewon Netbiter EC360W är en allt-i-ett gateway för global användning. Denna nya modell inkluderar en diversitetsantenn, vilket gör den robustare och säkerställer bättre uppkoppling i tuffa miljöer.

Lanseringen av appen Netbiter Argos kommer förändra hur serviceteam får notifikationer. Med push-notifikationer som kan skickas och bekräftas via appen kan serviceteam nu använda dessa meddelanden till sin fulla potential.

Så här fungerar det
Ewon Netbiter EC360W ansluter fältutrustning till Argos-molnet via 4G eller Ethernet vilket underlättar sömlöst datautbyte. Enhetens inställning med dubbel antenn säkerställer pålitlig kommunikation även under de mest utmanande förutsättningarna. Molnplattformen visar data via både webben och den nya Argos mobilappen. Med den nya Argos appen kan användare ta emot och hantera notifikationer. De kommer nu att kunna svara på larm snabbare och effektivare vilket förbättrar övervakningsförmågorna och reaktionsförmågan i detta hanteringssystem.

Fjärrstyrd hantering ev ett brett utbud av utrustning
Med Netbiter EC360W gateway och Netbiter Argos-molnet kan användare få en heltäckande insyn i deras utrustnings prestanda och status. Lösningen möjliggör fjärrstyrning av ett brett utbud av fältutrustning som: elgeneratorer, luftkompressorer, kylaggregat. m.m. Den är idealisk för att säkerställa kontinuerlig prestanda och underhåll av kritisk utrustning, även på avlägsna platser.

Skräddarsydd för uthyrningsföretag
Netbiter Argos-lösningen är perfekt anpassad tör uthyrningsföretag som hanterar och övervakar olika tillgångar som används för kraftproduktion. Den erbjuder en lösning out-of-the-box vilket gör det möjligt för dessa företag att effektivt spåra och erbjuda service till  utrustning som är utplacerad på många olika platser. Netbiter Argos är idealiskt för företag med utrustning som kräver konstant övervakning. Den säkerställer maximal driftseffektivitet och drifttid. Det är dessutom en skalbar lösning designad för att hantera växande flottor.

Drivande konkurrensfördel
James Kime, Netbiter Argos produktchef på HMS Networks, betonar konkurrensfördelen för användarna: "Netbiter Argos är en perfekt lösning för en växande uthyrningsflotta och tillhandahåller den där extra tjänsten till dina kunder som gör dig extra konkurrenskraftig".

Läs mer på www.netbiter.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare