www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Skriv ut lean- och säkerhetsskyltar på plats

Bradys kompletta utbud av skrivare för utskrift av skyltar- och etiketter erbjuder möjligheten att skriva ut alla slags arbetsplatsskyltar på plats och vid behov. Minska arbetsplatsolyckor och öka produktiviteten med väl synliga och utplacerade skyltar.

Skriv ut lean- och säkerhetsskyltar på plats
Öka produktiviteten
Man har kunnat påvisa samband mellan produktivitetsökning på upp till 40 % och synliga arbetsplatsimplementeringar som följer lean 5S-metodiken. 5S ger produktivitetsökningar genom att trimma ner arbetsplatsen till dess väsentliga egenskaper med hjälp av standardiseringar och tydliga kommunikationsprocedurer, tillgängliga verktyg och information på platser där de har störst betydelse.

Brady erbjuder hållbara och lättlästa arbetsplatsetiketter, inklusive bland annat lean- och 5S-etiketter, golvmärkning, etiketter för förvaringsutrymmen, nivåindikatorer, mätaretiketter, etiketter för identifiering av utrustning och logistiketiketter. Dessa hållbara etiketter sitter ordentligt fast och förblir lättlästa även under krävande förhållanden, och kan skrivas ut på plats och vid behov med hjälp av en Bradyskrivare.

Minska olycksrisken
Brady har byggt på 5S och skapat 5S Plus för att inkludera mer säkerhet på den synliga arbetsplatsen. Anledningen till detta är att säkerhetsskyltning också kan öka produktiviteten genom att reducera olycksrisken, produktionsstoppen och sjukskrivningarna.

Brady erbjuder robusta och hållbara rörmärkningar, kemikalieetiketter, markeringar för nödutgångar, brandskyddsskyltar, instruktionsetiketter för säkert arbete och säkerhetsskyltar inklusive varningar och skyltar för påbud, förbud och nödfallsåtgärder. Alla dessa kan skrivas ut på plats på hållbara material med hjälp av en Bradyskrivare.

Utskriftskapacitet på plats
Bradys kompletta utbud av skylt & etikettskrivare för användning på plats är väl utrustat för att hjälpa till med implementeringen och stödet av en 5S Plus-arbetsplats. Med sina möjligheter att skapa skyltar och etiketter efter behov i ett stort antal former, färger och storlekar, kan de hjälpa dig att skapa alla slags lean- och säkerhetsskyltar som din anläggning behöver för att minska olycksrisken och öka produktiviteten närhelst det finns ett behov av det.

Skicka e-post till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för att erhålla Bradys kostnadsfria 5S Plus-guide med idéer om hur man minskar olycksrisken och ökar produktiviteten.
Skriv ut lean- och säkerhetsskyltar på plats

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare