www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Motståndskraftig identifieringslösning

MetalPhoto® Anodiserat aluminium är en exceptionellt hållbar och beständig identifieringslösning. Det högkvalitativa materialet är gjort för att kunna behålla sitt utseende och sin funktion i över 30 år under extrema förhållanden, vilket gör det idealiskt vid inventariespårning.

Motståndskraftig identifieringslösning
Extremt hållbar
Identifieringslösningarna i MetalPhoto® anodiserat aluminium erbjuder tillförlitlig inventarieidentifiering under extrema förhållanden. Dessa ultrahållbara, anpassade taggar och etiketter är tillverkade av metallpartiklar som förseglats med ett anodiskt lager. Kombinerade med en aluminiumbas erbjuder de exceptionell motståndskraft mot nötning, kemikalier, lösningsmedel, UV-ljus och temperaturer upp till 343 °C. MetalPhoto® är utformat för att hålla i över 30 år utomhus och kombinerar denna extrema hållbarhet med högupplöst, högkontrasterande grafik som gör detta till en ledande lösning för inventariespårning.

Mycket anpassningsbar
MetalPhoto® är en mycket anpassningsbar identifieringslösning i svart på silver. Det hållbara materialet kan visa allt från text och siffror till streckkoder, 2D-koder eller företagslogotyper. MetalPhoto erbjuds i ett bredd utbud av storlekar och tjocklekar och finns tillgängligt som taggar eller självhäftande etiketter.

Huvudanvändning
Identifieringslösningar i MetalPhoto anodiserat aluminium används främst när produkter och utrustning exponeras för utmanande förhållanden. Luftfarts-, försvars-, kollektivtrafikindustrier och anläggningar för kemikalier, olja och gas kan använda MetalPhoto för att på ett hållbart sätt identifiera instrumentpaneler, underhållsscheman, utrustning och egendom med UID-streckkodsetiketter, namnskyltar eller streckkoder.

Identifieringsmaterialet i MetalPhoto anodiserat aluminium uppfyller en stor mängd kommersiella, statliga och militära standarder och specifikationer och är utformat för att hålla inventarier identifierade under krävande förhållanden. Kontakta Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för att erhålla ett varuprov eller ett produktblad.
Motståndskraftig identifieringslösning
Motståndskraftig identifieringslösning

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare