www.tillverkning-sverige.com
Parker News

Parker Hannifin utökar GVM-motorsortimentet för att möta den växande efterfrågan på elektrifiering i mobila applikationer

Parker Hannifin utökar sin globala bilmotorlinje med två större storlekar, ökar effektområdet till 351 kW (850 kW topp) och minskar vikten till 230 kg.

  www.parker.com
Parker Hannifin utökar GVM-motorsortimentet för att möta den växande efterfrågan på elektrifiering i mobila applikationer

GVM310-motorn omfattar nu ytterligare lamineringsstapellängder på 300 och 400, vilket ger förbättrad effekttäthet och hög effektivitet. Det innebär att den är en idealisk drivningslösning för kommersiella elfordon och hybridelfordon för både väg och terräng, som täcker in en mängd tillämpningsområden, inklusive fordon inom bygg, materialhantering, skogsbruk och gruvdrift.

Det utökade sortimentet av GVM-motorer tillhandahåller flera viktiga fördelar. Det erbjuder hög verkningsgrad, med effekt/vikt-förhållande och effektivitetsnivåer som är bland de bästa i branschen, vilket garanterar optimal prestanda och energibesparingar. GVM310 är också utformad för hög tillförlitlighet, vilket garanterar långsiktig prestanda och minskade underhållskostnader även under krävande driftförhållanden.

Dessutom levererar den bättre effekttäthet med en kompakt design och minskat avtryck, vilket gör den lämplig för tillämpningar med begränsat utrymme. Motorn kan anpassas till olika batterispänningsnivåer, vilket innebär bättre mångsidighet för olika fordonsplattformar. Dessutom kan den integreras sömlöst med standardfördelningslådan tack vare dess begränsade diameter.

GVM310-motorn är ett bra val för en mängd olika väg- och terrängfordon. Utöver drivningtillämpningar där den även kan användas som en högeffektiv generator, finns den med SAE-D-gränssnitt för direkt pumpmontering, som en del av en elektrohydraulisk pump (EHP).

”Genom att utöka vårt effektsortiment och samtidigt säkerställa hög effektivitet och tillförlitlighet, möter vi den växande efterfrågan på elektrifiering i mobila tillämpningar och stöttar branschens övergång till mer hållbara lösningar”, säger Bruno Jouffrey, mobile market manager, Parker Hannifin.

Mer information.

www.parker.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare