www.tillverkning-sverige.com
Seco Tools

Hanna Lye utsedd till Vice President Brand, Marketing and Communication på Seco

Från och med den 2 september 2024 har Hanna Lye utsetts till Vice President Brand, Marketing and Communication på Seco. Hon kommer att rapportera till Stefan Steenstrup, President Seco, och blir medlem i Seco Management Group.

  www.secotools.com

Hanna Lye har en Masterexamen i företagsekonomi från Stockholm universitet. Hon har gedigen erfarenhet och en dokumenterad framgångshistorisk inom strategisk varumärkes-, marknadsförings- och kommunikationledning. Hon har konsekvent visat sin förmåga att driva organisatorisk framgång genom effektiva kommunikationsstrategier.

I sin senaste roll som EVP för marknadsföring och kommunikation på Epical spelade Hanna en avgörande roll i skapandet och implementeringen av ett nytt varumärke för att förbättra den konkurrensmässiga positionen och stödja affärstillväxten. Tidigare har Hanna haft olika ledande befattningar inom Ericsson, Telenor och IBM.

”Med sin omfattande bakgrund inom ledning av kommunikations- och marknadsföringsteam samt sitt engagemeng för att driva resultat gör Hanna till en värdefull tillgång för teamet. Jag är övertygad om att hennes kunskap och ledarskap kommer att bidra väsentligt till vår fortsatta framgång,” säger Stefan Steenstrup, President Seco.

”Jag vill också ta tillfället i akt att tacka Per-Lennart Berg för ovärderliga insatser i utvecklingen av Seco under sina 12 år i ledningsgruppen,” fortsätter Stefan.

For the latest innovations and cutting-edge products, visit www.secotools.com.


Hanna Lye utsedd till Vice President Brand, Marketing and Communication på Seco
Hanna Lye Vice President Brand, Marketing and Communication Seco

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare