www.tillverkning-sverige.com
ABB Sweden News

ABB LANSERAR NYA SERVICEERBJUDANDEN FÖR ATT ÖKA PRODUKTIVITETEN I GRUVINDUSTRIN

Nya serviceramverk syftar till att hjälpa kunder att gå från traditionella reaktiva underhållsprogram till proaktiva lösningar.

  new.abb.com
ABB LANSERAR NYA SERVICEERBJUDANDEN FÖR ATT ÖKA PRODUKTIVITETEN I GRUVINDUSTRIN

ABB har lanserat en ny serie serviceerbjudanden utformade för att förenkla underhåll och förbättra driftstatus för viktiga gruvtillgångar. Detta utökar ABB:s omfattande ABB Care-program till områdena Mining Automation och Hoisting, vilket samlar organisationens expertis inom gruvdrift och teknik för att hjälpa kunderna att kontinuerligt utveckla sina metoder för underhåll.

Idag är gruvindustrin under enorm press att möta produktionskrav, samtidigt som man behöver navigera genom ett komplext landskap av stigande kostnader, brist på kompetenta medarbetare och behov av att uppfylla åtaganden kring hållbarhet. Med produktivitet som en av de högsta prioriteringarna på dagordningen för alla större gruvorganisationer, är det avgörande att minimera stilleståndstiden. Traditionella tillvägagångssätt för underhåll bygger ofta på att reagera på problem efter att de inträffat, medan en övergång till ett proaktivt tillvägagångssätt inte bara förhindrar förlorad tillgänglighet, utan också förbättrar systemens totala effektivitet och livslängd.

Detta befästes nyligen ytterligare genom resultaten från ABB:s World Class Maintenance Standard-undersökning för gruvspel. Kunder med proaktiva underhållsstrategier hade i genomsnitt 15 procent högre tillgänglighet för sina gruvspel än de kunder som i första hand använde reaktivt underhåll.


ABB LANSERAR NYA SERVICEERBJUDANDEN FÖR ATT ÖKA PRODUKTIVITETEN I GRUVINDUSTRIN

ABB:s Care-ramverk erbjuder proaktiva och förebyggande tjänster som säkerställer att verksamheten löper smidigt och effektivt. Det är ett robust standardiserat serviceramverk uppbyggt kring ABB:s avancerade tjänster och digitala tekniker. Användare kan dra nytta av optimerad prestanda, maximerad tillgänglighet, minskat oplanerat underhåll och minskade stillestånd, förbättrad säkerhet och därmed övergripande besparingar av underhållskostnader.

Med ABB Care for Mining Automation får kunderna tillgång till en uppsättning tjänster så att de kan välja de komponenter som passar bäst utifrån deras behov. Dessa tjänster täcker allt från larmhantering och cybersäkerhet till livscykelhantering och kretsprestanda.

ABB Care for Hoisting erbjuder serviceplaner i olika nivåer som har utformats för att hantera utmaningar i samtliga delar av gruvspelsystemet, från drivlinan till bromssystemen. Som standard innehåller varje plan fjärrsupport, garanterade svarstider, årliga inspektioner och en tidsbank för underhåll.

new.abb.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare