www.tillverkning-sverige.com
Siemens News

SIEMENS LANSERAR NY AFFÄRSENHET FÖR ÖKAT FOKUS PÅ DIGITALISERING OCH ENERGIEFFEKTIVISERING AV BYGGNADER

Satsningen på Buildings innebär ett än större fokus på att sömlöst möta behov och efterfrågan från bygg- och fastighetsmarknaden.

  www.siemens.com
SIEMENS LANSERAR NY AFFÄRSENHET FÖR ÖKAT FOKUS PÅ DIGITALISERING OCH ENERGIEFFEKTIVISERING AV BYGGNADER

Siemens Smart Infrastructure tar steget mot att konsolidera erbjudandet för byggnader och fastigheter genom att lansera den nya affärsenheten Buildings. Buildings är resultatet av att erbjudandet för service och digitala lösningar slås ihop med produktportföljen för fastighetsautomation och Building X, en digital plattform med öppna och AI-kompatibla applikationer. Buildings lanseras världen över den 1 oktober och kommer i Norden att ledas av Andreas Finnstedt, som kommer att kombinera den nya rollen med sin roll som landschef för Smart Infrastructure i Sverige.

”Lanseringen av affärsenheten Buildings har sitt ursprung i en anpassning av vår organisation, styrning och verksamhetsmodell för att återspegla behoven vi ser hos fastighetsaktörer och på fastighets- och byggmarknaden,” säger Andreas Finnstedt, Nordic Head of Smart Infrastructure Buildings. Han fortsätter ”Vårt konsoliderade erbjudande inom Buildings kommer att positionera oss ännu bättre för att sömlöst kunna möta våra kunders behov av helhetslösningar inom digitalisering och hållbarhet genom exempelvis de nya möjligheter som AI ger.”

Siemens Smart Infrastructure bidrar med teknik för att omvandla byggnader och infrastruktur i städer och samhällen snabbt och i stor skala, vilket gör det möjligt att hjälpa till att accelerera våra kunders nyttjande av data – och i förlängningen resan mot en mer hållbar värld.

www.siemens.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare