www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks utökar sitt utbud av inbyggda kommunikationsinterface med Anybus CompactCom B40 Mini

HMS Networks lanserar Anybus® CompactCom B40 Mini, ett kommunikationsinterface som kan lödas på som ett komplement till Anybus CompactCom 40 serien.

  www.hms-networks.com
HMS Networks utökar sitt utbud av inbyggda kommunikationsinterface med Anybus CompactCom B40 Mini

Utökning av Anybus CompactCom-familjen

Anybus CompactCom-familjen erbjuder ett sortiment med färdiga kommunikationsgränssnitt som kan byggas in i vilken maskin eller enhet som helst, vilket möjliggör anslutning till alla stora industriella nätverk. Nya Anybus CompactCom B40 Mini, kompletterar nu utbudet med ett ”löda-på” alternativ.


HMS Networks utökar sitt utbud av inbyggda kommunikationsinterface med Anybus CompactCom B40 Mini
Alla produkter i Anybus CompactCom-familjen har sina egenskaper som anpassar dem för olika industritillämpningar.

Nyckelfunktioner för Anybus CompactCom B40 Mini

• Kompakt design: Löds direkt på enhetens bärarkort, är 30 % mindre än den vanliga Anybus Brick vilket gör den perfekt för mindre enheter.
• Effektiv tillverkning: Levereras i tape-and-reel, redo för automattillverkning med robotmaskin (pick-and-place) och lödning av ytmonterade enheter (SMD). Designad för kostnadseffektiv produktion i höga volymer.
• Mångsidigt nätverksstöd: PROFINET, Ethernet/IP, POWERLINK, EtherCAT, Modbus TCP och BACnet industriella Ethernet nätverk finns förinställda på gränssnittet, eller förinställt specifikt nätverk.

Dessa funktioner gör det möjligt för enhetstillverkare att skapa en förenklad produktdesignen och produktion med en enda design och sats för alla protokoll, samtidigt som lagerhanteringen optimeras och slutkunderna får möjligheten och flexibiliteten att välja nätverk ute på fältet.
”Vi är riktigt nöjda över att få lägga till Anybus CompactCom B40 Mini till vårt sortiment”, säger Andreas Stillborg, produktchef för Anybus Embedded på HMS Networks. ”Våra kunder förklarade att de önskade sig en CompactCom i mindre storlek som kunde levereras i tape-and-reel-format, vilket skulle göra det möjligt för dem att lägga till CompactCom i små kostnadseffektiva enheter med begränsat utrymme, samtidigt som de själva skulle optimera sina tillverkningsprocesser. B40 Mini lever upp till alla dessa krav, samtidigt som vi behåller kvaliteten och den höga tillförlitlighet som våra kunder med rätta förväntar sig av alla Anybus-produkter. Vi ser verkligen fram emot att få se hur det här främjar enhetstillverkare med höga volymer som vill ansluta till industriella nätverk.”

Användarfall

HMS Networks utökar sitt utbud av inbyggda kommunikationsinterface med Anybus CompactCom B40 Mini
Anybus CompactCom B40 Mini löds ovanpå enhetens bärarkort för att ge anslutningsmöjligheter till alla större industriella Ethernet-nätverk.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare