www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus Wireless Bolt - ansluter enheter trådlöst

HMS Industrial Networks introducerar Anybus Wireless Bolt - en trådlös accesspunkt som monteras på en maskin eller ett skåp för att skapa trådlös åtkomst via WLAN, Bluetooth eller Bluetooth Low Energy. Denna access möjliggör konfiguration via smartphone, surfplatta eller via molnet och förverkligar härigenom IIoT (Industrial Internet of Things).

Anybus Wireless Bolt - ansluter enheter trådlöst
Anybus Wireless Bolt är monterad på ett skåp eller en maskin för att ge den ett robust IP67-klassat och trådlöst gränssnitt. Den används normalt för konfigurationsändamål. Bolt gör det till exempel möjligt med BYOD (Bring Your Own Device) såsom en surfplatta eller smartphone till en maskin och använda den som en HMI (Human-Machine Interface). En annan typisk användning är att ansluta en maskin till en molntjänst.

Wireless Bolt kan kommunicera trådlöst upp till 100 meter via WLAN, Bluetooth eller Bluetooth Low Energy. På den trådbundna sidan kan Anybus Wireless Bolt kommunicera med seriella enheter (RS232/485), CAN eller Ethernet. Oavsett kommunikationsmodell så har den samma kontakt (2x9 Plug Connector) för både kraftförsörjning och kommunikation.

Industrikvalitet

"Vi har sett ett stadigt växande intresse för trådlös uppkoppling via vår Anybus Wireless Bridge", säger Martin Falkman, Product Manager på HMS Industrial Networks. "Därför ville vi erbjuda maskinkonstruktörer en robust trådlös lösning med industrikvalitet för montering på maskiner. Anybus Wireless Bolt är ännu en lösning där HMS gör det möjligt för användare att förverkliga IIoT med stabila och säkra trådlösa lösningar, och gör dem redo för framtida kommunikationskrav. "

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare