www.tillverkning-sverige.com
PORTESCAP

20DBM Can Stack Linear Actuator ger exceptionell prestanda

20DBM Can Stack Linear Actuator ger exceptionell prestanda
Portescap introducerar nästa generations linjära ställdon, Can Stack Linear Actuator, med hög effekttäthet, 20DBM. Dessa 20 mm linjära stegmotorer ger en optimerad design som är perfekt för tillämpningar som kräver hög linjär kraft. Den nya 20DBM-enheten har en optimerad magnetkrets som åstadkommer förbättrad prestanda jämfört med befintliga konstruktioner.

7,5 graders stegvinkel ger finare inkrementell rörelse med en hög grad av noggrannhet och repeterbarhet. Med maximal hållkraft upp till 50N så är 20DBM-ställdonen idealiska för användning i tillämpningar såsom elektroniska pipetter, medicinska och icke-medicinska analysatorer, XY-steg och ventilställdon.

Företagets helt anpassningsbara 20DBM-ställdon drivs av högenergibaserade neodymmagneter, optimerad elektromagnetisk krets och patentsökt förspänningskonstruktion som säkerställer exceptionell prestanda i kompakt form. Komponentstandardisering och designmodularitet säkerställer snabb anpassningskapacitet för prover inom olika tillämpningar. Standardkonfigurationer kan levereras med högst en veckas ledtid.

20DBM finns i Captive och Non-Captive-versioner med olika alternativ av ledskruvastigning på vårt online-baserade motorvalsverktyg, MotionCompass™. De är tillverkade i en ISO-certifierad anläggning och följer EU:s RoHS-föreskrifter.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare