www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Go for zero med utskrift av säkerhetsskyltar på plats

Närhelst en risk uppstår på arbetsplatsen, tar det ofta lång tid att beställa och vänta på nya säkerhetsskyltar som kan varna medarbetare om faran och instruera dem hur de ska undvika olyckor. Genom att använda en professionell skrivare och programvara för säkerhetsskyltar, kan företag skapa, skriva ut och implementera nya skyltar betydligt snabbare för att stödja sitt Go for zero-program och undvika arbetsplatsolyckor.

Go for zero med utskrift av säkerhetsskyltar på plats
Minska arbetsplatsolyckor
Enligt Eurostat skedde fortfarande 2,5 miljoner icke-dödliga (minst 4 dagars frånvaro) och 3 515 dödliga arbetsplatsolyckor i EU och Storbritannien under 2012. Siffrorna visar att det finns utrymme att öka arbetsplatssäkerheten, minska antalet olyckor och minska deras tillhörande kostnader. Fråga dig själv om en enkel skylt skulle kunna förhindra att en medarbetare förlorar ett finger, eller så bara reducera skadan av en olycka eftersom den uppmanade till användning av rätt skyddsutrustning?

Använd säkerhetsskyltar
Skyltar om förbud, påbud, varning, första hjälpen och utrymning eller brandskydd är till hjälp i alla Go for zero-program som syftar till att reducera arbetsplatsolyckor till ett absolut minimum. Den största fördelen med säkerhetsskyltar är att de enkelt kan kommunicera viktig information där det behövs mest för att undvika olyckor. Exempel inkluderar säkerhetsrelaterade arbetsprocedurer alldeles intill en maskin, rörinnehåll på själva röret, eller varningsskyltar vid ingången till ett farligt område.

Utskriftkapacitet på plats

Bradys utbud av skrivare och säkerhetsprogramvara gör att användare kan skapa hållbara standard- och anpassade skyltar i ett stort antal former, färger och storlekar. När säkerhetsrisker uppstår på arbetsplatsen kan du helt enkelt gå till skrivaren och skapa skyltar som kommunicerar de nödvändiga säkerhetsåtgärderna till medarbetarna. En skrivare på plats är ett utmärkt verktyg för att stödja alla Go for zero-program.

Skicka e-post till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för att erhålla broschyren Säkerhets- och anläggningsskrivare.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare