www.tillverkning-sverige.com
EPLAN

Gratis nätverkslicens för upp till 300 studenter

Eplan Education, utbildningskonceptet för skolor och högskolor, omfattar mjukvarulösningar inom områdena el, hydraulik, ICA (Industrial Control and Automation) och styrskåpsteknik. Eplan Education Campus var tidigare begränsat till 25 användare men har nu en utökad nätverkslicens med 300 platser. Tillståndet görs tillgängligt på en central server och kan användas över institutioner runt hela campusområdet. Detta ger utbildningsenheter runt om i världen möjlighet att fullt ut träna på mjukvaran.

Gratis nätverkslicens för upp till 300 studenter

Bild: Eplan Education Campus var tidigare begränsat till 25 användare men har nu en utökad nätverkslicens med 300 platser.

Monheim, Tyskland den 24 oktober 2016 - Kort efter lanseringen av Eplan Platform 2.6 så är en ny Eplan Education-programvara nu tillgänglig. Eplan Education Campus ger en nätverkslicens för 300 användare och tre lärare. Utbildning för lärare och omfattande stöd från Eplans experter gör det enkelt att integrera Eplan Education Campus-paketet i undervisningen. Detta övningskoncept för skolor och högskolor, inkluderar mjukvarulösningar för områdena el, hydraulik, instrumentering, kontroll och automation (ICA) och manöverskåpsteknik baserad på EPLAN-plattformen 2,6. Den innehåller också fullt utnyttjande av Eplan Data Portal, som för närvarande har mer än en halv miljon artikeldata från ansedda komponenttillverkare plus 1,2 miljoner varianter via konfiguration.

Konceptet har fått en imponerande start: globalt så utnyttjar mer än tusen institutioner Eplan Education. Tittar man enbart på högskolor så använder studenter vid totalt 310 sådana institutioner runt om i världen EPLAN:s avancerade tekniska lösningar. Praktiskt inriktad utbildning med Eplan Education blir allt viktigare i och runt Asien. I Malaysia, till exempel, fortsätter Eplan att växa, och därmed behovet av utbildad och kvalificerad personal. Eplan Education är avgörande för att ge blivande ingenjörer i landet optimal förberedelse för arbetslivet.

Utbildningskonceptet

Eplan Education imponerar med en stor mängd funktioner i en mängd olika ämnen och helt integrerade data. Föreläsare kan dra nytta av strukturerade lektionsplaneringar, relevanta praktiska uppgifter, stenciler för studenter och tentaövningsfrågor inklusive svar. Dessutom får studenter och praktikanter i Eplan-programmet en gratis nedladdningslicens under hela sin utbildning. Licensens varaktighet har höjts till tre år och kan även användas hemma för uppgifter, handledning och uppsatser. Integrerad maskin- och anläggningskonstruktion förbereder studenterna på bästa sätt inför deras framtida teknikkarriärer.

Sammanfattning

Eplan Education Campus gör det möjligt för skola och universitet att överbrygga klyftan mellan teoretisk bildning och praktisk teknik samtidigt som unga yrkesverksamma får en gedigen utbildning i kombination med viktig praktisk erfarenhet.

Ta reda på mer på: www.eplan.education

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare