www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco introducerar kamlås med nydesignat vingvred och integrerad hänglåsfunktion

Southco har uppdaterat sin framgångsrika E5 Wing Knob Cam Latch-serie med en elegant, strömlinjeformad design som ger bättre ergonomi och säkerhet. Nya E5 Wing har även en hänglåsfunktion som kan acceptera en haspshackel upp till 8 mm i diameter och levereras med ett nyutvecklat vingvred som fungerar som både handtag och manöverdon.

Southco introducerar kamlås med nydesignat vingvred och integrerad hänglåsfunktion
Nyutvecklade E5 Wing Knob har konkava sidoytor som ger estetiskt utseende samt positivt fingergrepp för att enkelt öppna paneler och dörrar, även med handske. En fjäderbelastad kulspärr ger sensorisk återkoppling och hjälper till att verifiera att dörren är helt öppen eller stängd med ett hörbart "klick". ES Wing Knob är testad enligt NEMA 4- och IP65-standarder för vatten- och dammskydd, och ger en hög grad av intrångsskydd samt är lämplig för användning inomhus och utomhus.

Southcos linje med E5 Cam Latches levererar robust, vibrationsbeständigt fäste. De har en mängd olika grepplängder och finns i många huvudalternativ för extra säkerhet. Dessutom har E5 Wing Knob Cam Latch samma panelhålsprep som standardserien och finns med separat spärrkåpa och kamaggregat för att möjliggöra modulär användning.

Global Product Manager Loc Tieu tillägger, "Hänglåsbara E5 Wing Knob Cam Latch ger ergonomisk drift och säker låsning i tillämpningar där ökad säkerhet är nödvändig, till exempel industriell utrustning med LOTO-krav (Lockout Tagout)."

För mer information om E5 Cam Latches, besök www.southco.com, maila 24/7 kundservice på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ring 610-459-4000 eller faxa din förfrågan till 610-459-4012 .

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare