www.tillverkning-sverige.com
NSK

Online-kurser om mekaniska verktyg för lager på NSK-akademin

Alla som är intresserade av att lära sig de bästa metoderna för montering och demontering av lager med hjälp av mekaniska verktyg kan registrera sig på NSK-akademins (www.nskacademy.com) online-plattform för att ta del av den senaste AIP+ (Value Added Program)-handledningen. Med en kurs, en video och ett frågeformulär kan praktikanter arbeta sig igenom den nya mekaniska verktygsmodulen samt erhålla ett certifikat efter framgångsrik genomförande.Bild1.jpeg: AIP+ -videon för handledning av mekaniska verktyg finns nu på NSK-akademin.

Online-kurser om mekaniska verktyg för lager på NSK-akademin

Korrekt montering och demontering av lager är avgörande för optimal drift och kontinuerligt underhåll av maskiner. Därför har ändamålsenliga mekaniska verktyg tillverkats av NSK och för att hjälpa användarna att maximera fördelarna med dessa verktyg finns nu en ny handledning online på NSK-akademin. 

Gällande lagermontering förklarar modulen hur man väljer rätt storlek på ringen och hylsan från NSK:s monterings-kit FTN333. Den rätta kombinationen av dessa element säkerställer att monteringskrafter aldrig appliceras på rullningselementen i ett lager, varigenom potentiell skada undviks. Hur man framgångsrikt överför lasten på centerlinjen ingår också i handledningens videoelement. 

Demontering med NSK:s BPN62-avdragskit, utan skada på axeln eller huset, börjar med att välja rätt extraktionsskruv och dragarm, vilket framgår av instruktionsmodulen. Faktorer som hur man lokaliserar rätt position på lagerbanan och garanterar jämn extraktionskraft visas också. 

NSK:s mekaniska verktygshandledning förenar ett växande antal instruktionsmoduler för AIP+ -baserade underhålls- och serviceverktyg, vilka nu finns på NSK-akademin. Var och en är utformad för att stödja optimal maskinprestanda och problemfri drift. 

Online-kurser om mekaniska verktyg för lager på NSK-akademin

Bild2.jpeg: Användning av de korrekta elementen från NSK:s FTN33-monteringskit säkerställer att monteringskrafter aldrig appliceras på rullningselementen hos ett lager

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare