www.tillverkning-sverige.com
Ingersoll Rand

ARO 65:1 högtrycks kolvpumpar

ARO Fluid Technologies, en enhet inom Ingersoll Rand Industrial Technologies, introducerar nydesignade högtrycks kolvpumpar och pumpsystem som är ideala för förflyttning av mediumoch högviskositetsmaterial. Nya ARO 65:1 kolvpump är svaret på lösningen när tryckfärg, tätningsmedel, bindemedel och andra tunga material skal pumpas.

ARO 65:1 högtrycks kolvpumpar
AROs 65:1 chop-check pumppaket har designats speciellt för att hantera vätskor över 1.000.000 centipoise och tryck upp till 515,5 bar.

ARO 65:1 säkerställer de bästa nivåerna av hållbarhet och tillförlitlighet. Den är utrustad med en förkromad kolv och en cylinder som är speciellt anpassad till att pumpa slitande vätskor. Vad mer är, de använder längre slag med mindre frekventa cyklar och levererar samma kvantitet av vätska men med mindre pulsslag än andra märken, som i slutändan förlänger motorns livslängd. Dessutom finns en reglerbar tätning som minimerar driftstopp och gör att pumpen håller längre.

För minimering av driftstopp och förenklad service, ger dragstångskonstruktion snabb nedkoppling och reparation. Omfattande laboratorietester med några av de kärvaste materialen visar att ARO kan ha en packningsdesign som konsekvent tillhandahåller överlägsna slitageegenskaper.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare