www.tillverkning-sverige.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

VisuNet DM, industriella monitorer konstruerade för extrema miljöer

Pepper+Fuchs introducerar VisuNet DM, specifikt designade monitorer för tillförlitlig drift och lång livslängd för tillämpning i tuffa miljöer. De är helt industrialiserade monitorer, fullt konfigurerbara för att passa särskilda tillämpningskrav, och leverar de högsta MTBF i branschen med över 550.000 timmar. Visunet DM monitorer är försedda med både UL- och CE-märkning och finns tillgängliga för allmänna ändamål eller Klass I / Div 2 miljöer. Finns även med pekskärm och transflektiva alternativ.

VisuNet DM, industriella monitorer konstruerade för extrema miljöer
VisuNet DM monitorer finns i storlekarna 10”, 12”, 15”, 18” samt 19” och är klassade för användning i temperaturer från -10° C till 60° C. De accepterar standarderna VGA eller NTSC (eller PAL), ingångar från en dator eller en videokamerakälla. Dessutom kan de flerstegssynkronisera till vilket standard som helst från 640 x 480 till 1280 x 1024 vid avsökningsvärden från 60 Hz till 75 Hz, utan förvrängning eller flimmer. VisuNet DM monitorer tar strömförsörjningen på 12 V DC från en extern energikälla för att hålla värmen borta från skärmen, vilket maximerar tillförlitlighet och livslängd.

Pepper+Fuchs familjens robusta platta skärmar är gjorda med endast industriella kvalitetskomponenter. Ingen elektronisk konsumentklass används i produkten för att sänka kostnaderna. Detta skiljer sig från andra övervakningstillverkare, som paketerar stål runt en kommersiell klass LCD och sedan säljer den som en industriell enhet.

Ytterligare robusta och oömma attribut gör VisuNet DM till en sann industriell lösning för platta bildskärmar: tyngre tunnplåt och kablar, korrosionsskydd, inbyggda ledningar för avstängningsformer, förgyllning, låsningar / förbindningar, stötdämpande packningar, starkare bakomvarande ljus (upp till 600 nits) och bredare betraktningsvinklar etc.

Pepper+Fuchs industriella graderingsmonitorer finns tillgängliga med valfri resistent pekskärm. Denna är en UL-listad, 5-wirad tålig pekskärm, lämplig för allmänna ändamål och Ex-riskfyllda Klass I / Div 2 miljöer. En resistent pekskärm ger musemulering genom en lätt tryckning på valfri del av skärmen. Detta ger operatören möjlighet att använda ett finger, en handske, penna etc för att starta skärmens funktion. För tuffare miljöer finns även en härdad resistent pekskärm tillgänglig. Ett självkalibreringsverktyg medföljer för exakta justeringar. För PC-gränssnitt har företagets pekskärmar både USB och seriell utgång för anslutning till den mottagande datorn.

Ett ytterligare alternativ är en härdad resistent pekskärm där ett tunt lager glas är fäst vid den främre användarytan och som ger ett överlägset skydd mot långsiktiga ytslitage och tillfälliga småskador. Detta glasskikt skyddar även mot effekterna från frätande kemikalier och ger splitterskydd mot frontstötar.

Den härdade resistenta pekskärmen kan bytas ut mot en standardpekskärm, och kan uppgraderas på begäran.

Det finns en mängd tillbehör för att komplettera dessa industriella platta bildskärmar, inklusive: 12 V DC strömförsörjning, 12 V DC nätaggregat för Klass I / Div 2-ansökningar, 5-pin DIN-kontaktkablar för ström, analoga videokablar (VGA), USB-kablar och seriella kablar för pekskärmars gränssnitt, överlagring för pekskärmsskydd.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare