www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon DataMailbox gör fjärråtkomst till maskindata enklare!

HMS Networks lanserar nu Ewon® DataMailbox, en säker molnbaserad freemium-lösning som gör det möjligt för maskinbyggare och fabriker att enkelt komma åt data från sina maskiner var som helst i världen.

Ewon DataMailbox gör fjärråtkomst till maskindata enklare!
Vad är Ewon DataMailbox?

DataMailbox är en online databuffert som gör det enkelt att hämta data från maskiner. Det är en del av Ewon Talk2M-molntjänsten.

Så funkar det

Ewon- Cozy och Flexy ansluter till en maskin och skickar data via Ethernet eller mobilnätet till Ewons Talk2M-moln. DataMailbox är en del av Talk2M som gör det möjligt för applikationsutvecklare att enkelt hämta data från flera Ewon-gateways med ett enkelt API-anrop.

Resultaten

Användare kan samla in data från flera maskiner var som helst i världen. Detta möjliggör analys av s.k. big data och förenklar även visning av data i enkla dashboards för förebyggande underhåll och smarta system.

Snabb och enkel åtkomst till maskindata

Dataförbindelsen sätts upp på ett par timmar, oavsett hur komplex IT-miljön är, och det går även att skala upp vid behov. Man kan lägga till maskiner med några enkla klick.

Med DataMailbox som databuffert kommer undviker användare att förlora data, oavsett hur många maskiner som man samlar från, eftersom data lagras automatiskt och vidarebefordras om internetanslutningen är nere.

Användare har också alltid tillgång till ett rent historiskt dataset för analystillämpningar.

Freemium

DataMailbox är en freemium-tjänst inom Ewon Talk2M-molnet, vilket innebär att kunderna kan använda den gratis under obegränsad tid. Genom Pro-versionen omfattas kunderna av ett unikt Service Level Agreement och kan processa ännu mer data.

Freemium-lösningen och den enkla åtkomsten äventyrar inte säkerheten eftersom Ewons lösningar är vedertagna marknadsledare inom cybersäkerhet.

Genom att lägga till denna tjänst till sitt utbud av hårdvara erbjuder Ewon en enkel och skalbar lösning för att samla in och bearbeta data från ett obegränsat antal platser, vilket gör att kunderna kan öka sin effektivitet.

»I en tid när det är riskabelt och dyrt att släppa in människor i fabriker är det vår plikt att ge kunderna en enkel, säker och skalbar lösning för att samla in data från flera platser, så att användarna kan förbättra sin effektivitet», säger Francis Vander Ghinst , General Manager för HMS:s affärsenhet Ewon.

Tillgängligt via ett nätverk av partners

Ewonlösningarna från HMS är tillgängliga via 2000 erfarna partners, redo att snabbt skapa effektiva och integrerade lösningar baserat på kundernas behov.

Mer information finns på www.ewon.biz och kunskapsbasartiklarna på www.ewon.biz/support.
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare