www.tillverkning-sverige.com
Southco

Ny kompakt monitorarm från Southco ger flexibel, höjdjusterbar positionering

Southco har utökat sin positioneringsteknik med en kompakt monitorarm avsedd för skrivbord och utrustningsvagnar. AV D32 Dynamic Mounting Arm (C-serien) gör det möjligt för slutanvändare att enkelt justera höjden på skärmar och monitorer med hjälp av pålitlig positionsteknik i en reducerad formfaktor.

Ny kompakt monitorarm från Southco ger flexibel, höjdjusterbar positionering

Southcos AV C-serie är en horisontellt monterad skärmpositioneringslösning som möjliggör vertikal justering av monitorer och skärmar i tillämpningar som är alltför begränsade för större höjdjusterbara armar. C-serien gör att en bildskärm lätt kan lutas och roteras samt svängas vid basen av enheten och kan sänkas 60 grader från det helt utdragna läget för optimal visning av skärmen.

AV C-serien har hög viktkapacitet och stöder tunga bildskärmar på runt 14 kg och klarar ett brett spektrum av skärmstorlekar. Med sin strömlinjeformade design ger AV C-serien förbättrad estetisk design med integrerad kabelhantering och minimala fogar för enkel rengöring.

AV-D32 Series Display Mounts har intuitiv funktion för grepp och rörelse, med exakt kontroll av manöverdon som förbättrar användarkänslan och minskar skärmavdrift. Southcos kompletta serie av AV Display Mounts-lösningar eliminerar behovet av ständigt underhåll och omjustering, möjliggör enkel fingertoppspositionering och har en testad, repeterbar livslängd validerad för 20 000 driftscykler.

“Southcos AV D32 Dynamic Mounting Arm (C-serien) ger ergonomisk höjdjusterbar positionering av skärmar och pekskärmar i tillämpningar där utrymmet står i fokus”, tillägger Global Product Manager Stewart Beck. “AV D32 C-serien har beprövad positioneringsteknik i ett kompakt paket och har en ergonomisk design som är enkel och intuitiv att använda. »

För mer information om Southcos kompletta sortiment av AV Display Arm Solutions, besök This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ny kompakt monitorarm från Southco ger flexibel, höjdjusterbar positionering

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare