www.tillverkning-sverige.com
Softing Industrial Automation GmbH

dataFEED OPC Suite Extended ökar möjligheterna till dataintegration

Den nya versionen V5.10 av Softings dataFEED OPC Suite Extended erbjuder MQTT-Subscriber funktionalitet och omfattande alternativ för dataförbehandling.

dataFEED OPC Suite Extended ökar möjligheterna till dataintegration
dataFEED OPC Suite Extended V5.10 dataintegrations möjligheterna ytterligare

Version V5.10 av Softings dataFEED OPC Suite Extended har släppts. Med hjälp av den nya MQTT Subscriber kan data tas emot från en MQTT Broker och överföras till andra applikationer via OPC UA eller skrivas till en PLC. Detta gör att exempelvis en recepthanterare kan implementeras i molnet. Dessutom möjliggör nu omfattande och flexibla dataförbehandlingsfunktioner genomförandet av matematiska och logiska beräkningar. Användningsområden inkluderar till exempel att konvertera ett temperaturvärde från Celsius till Fahrenheit eller filtrera bort en viss bit av ett ord.

“DataFEED OPC Suite Extended gör det enkelt och säkert att tillhandahålla produktionsdata för IoT-molnapplikationer”, säger Andreas Roeck, produktchef på Softing Industrial. “Med varje uppdatering arbetar vi för att ytterligare utöka möjligheterna till dataintegration och göra dem ännu mer flexibla. På det här sättet erbjuder vi våra kunder och partners en framtidssäker lösning.”

dataFEED OPC Suite Extended är ett komplett paket för OPC-kommunikation och molnanslutning i en enda produkt. Sviten kan användas för att komma åt styrenheter från ledande leverantörer och för att ansluta till IoT-enheter.

En gratis testversion av dataFEED OPC Suite Extended V5.10 finns att ladda ner från Softings webbplats: dataFEED OPC Suite Extended Softing

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare