www.tillverkning-sverige.com
Leuze Scandinavia

Snabba att integrera och installera

Leuze utökar sitt sortiment av säkerhetsprodukter med ELC 100 säkerhetsljusridåer: Vid övervakning av säkerhetszoner uppfyller dessa kraftfulla enheter de väsentliga funktionerna.

Snabba att integrera och installera

Vid övervakning av säkerhetszoner uppfyller ELC 100 de väsentliga funktionerna. 

Owen, Tyskland, 11 juni, 2021 -Maskinbyggare och underhållsentreprenörer kan nu använda ny säkerhetsteknik från Leuze för optisk övervakning av driftpunkter: ELC 100 säkerhetsljusridåer representerar ett alternativ till MLC 500-serien, särskilt när det gäller en kostnadseffektiv maskindesign. De är lämpliga för applikationer med en räckvidd på upp till sex meter.

Pålitligt säkra
Dessa kraftfulla säkerhetsljusridåer har nyckelfunktionerna för att övervaka operatörsplatser och åtkomstpunkter på maskiner eller i system. Upplösningen på 17 alt.30 millimeter gör det möjligt att på ett tillförlitligt sätt upptäcka fingrar och händer. Skyddsfältet sträcker sig till skyddets kant så att inga döda zoner skapas under integreringen. Enheterna finns tillgängliga med skyddsfältlängder från 300 till 1500 millimeter. De är även särskilt motståndskraftiga mot stötar och vibrationer.

Snabba och enkla att installera
Tack vare deras 4-poliga anslutning och svivelfunktion, är ELC 100 säkerhetsljusridåer snabba att installera. En praktisk funktion är linjäriseringsdisplayen, som är lättläst och kan användas för att snabbt placera enheterna i den optimala inriktningen. Enheterna kräver ingen konfiguration.


Snabba att integrera och installera

Tack vare stöden med svivelfunktion är ELC 100 säkerhetsljusridåer snabba att installera.


Snabba att integrera och installera

Linjäriseringsdisplayen är lättläst och kan användas för att snabbt placera enheterna i optimal inriktning.Snabba att integrera och installera

Att ansluta ELC 100 säkerhetsljusridåer via den 4-poliga kabeln är särskilt enkelt. Enheterna kräver ingen konfiguration.


  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare