www.tillverkning-sverige.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Pepperl+Fuchs promotar "Manufacturing-X": formar aktivt branschens 4.0-data-utrymme

Nästa steg i Industry 4.0: Med initiativet "Manufacturing-X" skapar Industry 4.0-plattformen en suverän datarymd brett över olika branscher och företag – med syfte att möjliggöra multilateralt samarbete längs leveranskedjor och ta digitala värdeskapande processer till en ny nivå.



Pepperl+Fuchs, tillsammans med dotterbolaget Neoception, är ett av företagen som medverkat i att forma förståelsen för Industry 4.0 genom att bidra till Reference Architecture Model Industry 4.0 (RAMI).

Företagen kommer nu att delta i Hannovermässan i Tyskland 17–21 april 2023 för att visa hur nästa steg i Manufacturing-X-evolutionen kan se ut. Flera utställare med sammanlänkat innehåll finns i monter D76, Hall 9, där man kommer att demonstrera intelligent användning av olika teknologier och standarder för att skapa kontinuerlig digital samverkan inom ett dataekosystem.

Att implementera och använda ett "Asset Administration Shell" (AAS) som en nyckelkomponent för att integrera objekt och tillgångar till digitala mervärdesnätverk är hjärtat i detta applikationsdrivna koncept. Demonstrationsområdena sträcker sig från diskreta medelstora produktionsmiljöer till företagsstrukturer inom processindustrin. Intresserade parter är välkomna att besöka Pepperl+Fuchs mässmonter för att lära sig mer om de olika aspekterna av digital informationstillgång och den digitala infrastruktur som krävs för detta.

 

Pepperl+Fuchs promotar Manufacturing-X: formar aktivt branschens 4.0-data-utrymme

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare