www.tillverkning-sverige.com
Savox News

Savox Noise-COM 500 hörselskydd för tung industriell användning

Savox Noise-COM 500 Bluetooth-hörselskydd är designade för användning i tuffa, bullriga verksamheter, såsom bygg-, gruv- och andra tunga industrier, där hörselskydd är viktigt.

Savox Noise-COM 500 hörselskydd för tung industriell användning

Dessa tåliga och långlivade hörselskydd kombinerar exceptionell ljudkvalitet med en mycket effektiv brusreducerande mikrofon för klart tal.

Savox Noise-COM 500 kan anslutas till tvåvägsradioapparater eller mobiltelefoner med Bluetooth, vilket gör det enkelt för användarna att höra ljud samt att ringa och ta emot samtal. Funktionen för upptagning av omgivande ljud gör att användarna dessutom tydligt kan höra ljud i omgivningen, t.ex. tal eller varningssignaler, samtidigt som höga, skadliga ljud blockeras bort. Hörselskyddet har en lätt åtkomlig knapp som trycks in vid tal, samt roteras för volymkontroll av omgivningsljud. Med modellen Savox Noise-COM 500XP kan man dessutom definiera ljudprofiler för omgivande ljud vid olika driftssituationer, vilket möjliggör bästa möjliga ljud för varje tillfälle.

Det är viktigt att skydda hörseln hos yrkesverksamma inom tung industriverksamhet utan att kompromissa med säkerheten, eller med kvaliteten och tydligheten i kommunikationen med arbetskamraterna. Med Savox Noise-COM 500 finns det ingen risk att man missar viktiga omgivningsljud eller brådskande larm, säger Jerry Kettunen, VD för Savox Communications.

Säkerhet är lika mycket en fråga om att höra det man behöver höra som om bullerdämpning. Hör det du måste höra och hör det du vill höra, det är vad det handlar om, betonar han.

Vi på Savox är övertygade om att den här produkten har en enorm potential att bli det bästa alternativet på den industriella marknaden, avslutar Kettunen.

Huvudfunktioner:

  • Trådlös anslutning till Bluetooth®-aktiverade enheter (Bluetooth 5.0 och profiler: HFP, HSP, A2DP).
  • Omgivande ljud med ljudprofiler (NC-500XP)
  • Röststyrd meny
  • Inbyggt uppladdningsbart batteri
  • Professionell tvåvägsradio med push-to-talk-kompatibilitet.
  • Lättåtkomlig vridknapp för justering av push-to-talk- och omgivande ljudvolym.
  • Unik gjutteknik skyddar elektroniken för maximal tillförlitlighe
  • Brusreducerande mikrofon på bom
  • Varning för lågt batteri och automatisk avstängning.

www.savox.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare