www.tillverkning-sverige.com
Southco

SOUTHCO introducerar nya ejektorer för E1.S-drivenheter

Southco har utökat sitt sortiment av insättnings-/utmatningsmekanismer med en ny linje för att passa E1.S-formfaktorn.

SOUTHCO introducerar nya ejektorer för E1.S-drivenheter
Southcos nya P7 ejektor är speciellt utformad för att användas till insättning och utdragning av E1.S-drivenheter. Detta garanterar optimal prestanda, ergonomi och estetik.

Southcos nya ejektorer har genomgått rigorösa tester genom Intels testplattform Donahue Pass. Testplattformen utvärderar prestanda inom EMI/ESD, termik och LED utöver andra kriterier.

Southcos nya P7-ejektorer för E1.S är utformade i tre storlekar som passar till 9,5, 15 och 25 mm breda enheter. Ejektorn har en gjuten zink-spak som hålls fast av en nylonknapp. Knappen finns i tre standardfärger och kan färganpassas efter kundens designkriterier.

”Vi har utvecklat den nya ejektorn för att möta behoven från en ny och allt mer populär formfaktor. Vi har arbetat i nära samarbete med Intel för att säkerställa att vi maximerar konstruktionspotentialen för ejektorn. Våra delar är 100 % kompatibla med E1.S formfaktorn, definierad av SNIA”, säger Southcos produktchef Ike Teng.

För mer information om funktionaliteten hos P7 ejektorerna, besök southco.com eller maila kundtjänst dygnet runt på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare