www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco lanserar nytt trådlöst accessystem med Keypanions app

Southco har lanserat ett nytt trådlöst accesssystem som använder sig av Keypanions app, en revolutionerande smart access-app där användarna trådlöst kan aktivera eller avaktivera låsen från sin smartphone.

Southco lanserar nytt trådlöst accessystem med Keypanions app

Appen ersätter fysiska nycklar, som lätt kan tappas eller bli stulna, med ett bekvämt och intuitivt system som är enkelt att installera och hantera. Medan andra fjärrstyrda eller elektroniska accessystem kräver ett fullfjädrat säkerhetssystem har det här systemet tagit bort det hindret med en startprocess som är så enkel som att skapa ett konto och ansluta en Southco Bluetooth-enhet till något av de många kompatibla låsen.

Tillgång till låsen kan även delas med andra konton så att användaren kan vara säker på att endast rätt personer kan låsa upp enheten. Keypanionappen möjliggör ett enkelt sätt för vem som helst att ta steget in i nästa generation av elektronisk åtkomst.

Keypanion-appen föddes genom en önskan om att ta bort behovet av fysiska nycklar. De kan vara besvärliga att hålla koll på och kan förloras, stjälas eller skadas. Appen tar bort denna osäkerhet och krångel med ett system som är lätt att installera och använda och kräver inga tekniska kunskaper hos användaren. Användaren kommer igång enkelt och smidigt genom att ladda ner Keypanion-appen, skapa ett konto och registrera ett Southco-kompatibelt lås. Efter registreringen kan användarna känna sig trygga med att deras enheter är säkra och att ingen kommer att kunna få tillgång utan deras tillstånd.

Att dela åtkomst till låsen med en annan användare är till och med enklare än att räcka över de fysiska nycklarna. Alla användare kan kostnadsfritt dela tillträde med andra konton, oavsett var i världen användarna befinner sig, genom ett enkelt knapptryck i appen. Det går också att ställa in så att tillträdet upphör efter en viss tid, för att säkerställa att andra bara har tillträde när de verkligen behöver. Metoden för att dela är säkrare än att låna ut fysiska nycklar, vilka kan tappas, stjälas eller skadas. Med Keypanion-appen kan du se vilka som har tillträde till dina enheter och direkt medge eller neka en användare tillträde. Bekvämlighet är huvudfokus i Keypanion-appen och delningsfunktionen säkerställer att rätt personer alltid har tillträde till en enhet vid rätt tidpunkt.


Southco lanserar nytt trådlöst accessystem med Keypanions app

Bekvämlighet är inte det enda som står i fokus med Keypanion-appen. Säkerhet har högsta prioritet för alla användare och appen ökar säkerheten, utöver att bara ersätta fysiska nycklar. Så länge som en enhet med Keypanionen-appen är i närheten av ditt lås kommer du att kunna se om det är öppet eller stängt. Statusen markeras även med en tidsstämpel för att undvika förvirring kring när den senast uppdaterades. Användare kan också se en enhets historik upp till 14 dagar bakåt med information om vilka konton som har haft tillgång till enheten och när.

Detta sammantaget gör Southcos trådlösa accesssystem till ett bekvämt första steg för alla som tittar på att uppgradera till elektronisk access. Kombinationen av Keypanion-appen, Soutchos blåtandsenhet och kompatibla lås som inte behöver en särskild IT-avdelning för att installeras gör systemet lätt att använda och kräver inte mer än en smartphone i närheten.

Keypanion-appen ersätter fysiska nycklar så det finns inte längre någon risk för att en nyckel kommer bort eller blir stulen och ger dessutom ytterligare säkerhetsfördelar som tidsbegränsat tillträde och statusövervakning. Världen för smart access har just öppnat sig och Keypanionappen leder vägen.

För mer information om Southcos trådlösa accessystem med Keypanions app, se southco.com/keypanion eller maila Soutchos dygnet runt öppna kundservice på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare