www.tillverkning-sverige.com
NSK

NSK uppdaterar lagerkatalog

NSK har släppt en uppdaterad version av företagets lagerkatalog. Katalogen har omarbetats med alla nya produkter och med kunden i åtanke. Den utgör en viktig rullningslagerguide för ingenjörer och specialister inom alla sektorer av tillverkning och maskinbyggnad.

NSK uppdaterar lagerkatalog
Den första delen av katalogen innehåller allmän information som är avsedd att underlätta valet av rullningslager. Detta följs av teknisk information såsom lagerlivslängd, belastningstal, hastighetsintervall, hantering, montering och smörjning. Katalogen presenterar också omfattande tabeller som visar artikelnumren av lager i stigande storlekar, tillsammans med dimensioner och relevanta konstruktionsdata.

NSK uppdaterar lagerkatalog

Katalogen omfattar NSK:s hela sortiment av rullningslager, inklusive spårkullager, vinkelkontaktkullager, sfäriska kullager, cylindriska rullager, koniska rullager, sfäriska rullager och axiallager.

Bland uppdateringen finns information om NSKHPS-sortimentet med högpresterande standardlager, som nyligen har utvidgats till att omfatta spårkullager, cylindriska rullager, precisionsvinkelkontaktkullager och kulskruvsstödda axiella vinkelkontaktkullager.

Den nya katalogen innehåller även information om kullagerenheter, stålagerhus (inklusive den senaste SNN & SD-serien), cylindriska rullager för linhjul, fyraraders rullkragelager för rullande järnvägsmateriel, kulor, rullar och olika tillbehör.

NSK:s lagerkatalog kan nås online på www.nsk-literature.com/en/rolling-bearings. Alternativt kan en tryckt kopia (RB/B/E/06.15-E1102K) erhållas genom att ringa +44 (0) 500 232746. Katalogen, som för närvarande är tillgänglig på engelska, kommer att finnas tillgänglig under de kommande månaderna på ytterligare europeiska språk.
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare