www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco introducerar nya höghållfasta vridspärrar med elektronisk aktivering och dörrstatussensorer

Southco fortsätter utöka sitt sortiment av vridspärrar med nya modeller, som med elektronisk aktivering och ger en elektronisk signal över dörrens status.

Southco introducerar nya höghållfasta vridspärrar med elektronisk aktivering och dörrstatussensorer

De nya produkterna ger ökad säkerhet och åtkomstkontroll i tuffa miljöer. En symmetrisk design gör att produkten kan användas både högerställd och vänsterställd, vilket underlättar integrering och hantering.

Southcos nya R4-25-modeller är ett svar på kundernas efterfrågan på elektronisk kontroll och övervakning i krävande applikationer.

Ett 12-volts ställdon aktiverar vridspärren genom en signal från kundens kontrollsystem eller från en av Southcos kontrollenheter. R4-25 passar bra ihop med Southcos Bluetooth TM-kontrollenhet för trådlös användning. En integrerad sensor kommunicerar med dörrstängaren som indikerar att dörren är ordentligt stängd.

R4-25 har en symmetrisk utformning som möjliggör placering både på höger och vänster sida. Det minskar lagerhållningen, snabbar upp monteringen och förbättrar lagerhanteringen. Produkten har dessutom ett integrerat monteringsfäste för kablaget, vilket eliminerar behovet av att köpa eller utforma egna kablagefästen.

De nya modellerna av R4-25 utökar vårt sortiment av mekaniska och elektroniskt aktiverade vridsprärrar. Vi bygger vidare på våra erfarenheter inom båda områdena för att ta förmågorna för elektronisk aktivering till nya marknader, säger Southcos produktchef Cindy Bart.

För mer information om funktionerna hos R4:s vridspärrar, se southco.com eller skicka ett mail dygnet runt till vår kundservice: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.southco.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare