www.tillverkning-sverige.com
IMI

IMI Critical Engineering utser ny VD för den svenska verksamheten

IMI Critical Engineering, en marknadsledande tillverkare och leverantör av kritiska komponenter för flödeskontroll, har utsett Martin Valfridsson som verkställande direktör för IMI CCI-verksamheten i Sverige.

IMI Critical Engineering utser ny VD för den svenska verksamheten
IMI CCI, som levererar innovativa lösningar i kritiska tekniska tillämpningar, har upplevt en imponerande tillväxt på senare tid och planerar ytterligare expansion de kommande åren. Martin Valfridsson, som är baserad på IMI CCI:s Säfflekontor, kommer att vara en viktig kugge i denna tillväxt med sitt ledarskap och sin strategiska inriktning, vilket gör det möjligt för företaget att nå sina ambitiösa tillväxtmål. Som en del av detta kommer Martin Valfridsson att gå i spetsen för ett antal viktiga affärsförbättringsinitiativ.
 
Martin bidrar med stor kapacitet i denna roll tack vare omfattande erfarenhet från ett antal globala organisationer inom energisektorn i både Europa och Asien. Han kan visa upp en imponerande meritlista för att driva tillväxt, processförbättringar och kompetent tillverkning inom teknikorienterade verksamheter, något som understryker hans kompetens och lämplighet när det gäller att leda svenska IMI CCI in i nästa utvecklingsfas.
 
Mike Semens-Flanagan, Director of Strategic Planning på IMI Critical Engineering, säger: "Våra bibehållna konkurrensfördelar inom våra prioriterade sektorer och vår förmåga att förverkliga ambitiösa tillväxtmål förutsätter starkt strategiskt ledarskap och oöverträffad branschkunskap. I dessa avseenden är Martin den idealiska kandidaten för rollen och kommer att tillföra verkligt värde de kommande åren, i takt med att IMI CCI konsoliderar och befäster sin position genom ökade marknadsandelar.
 
För ytterligare information besök: www.imi-critical.com.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare