www.tillverkning-sverige.com
Steute

Steute Technologies strukturerar om sina affärsområden

Steute Technologies, ett internationellt teknikföretag för högkvalitativa switchar, intelligenta sensorer och innovativa trådlösa system, har aviserat en omfattande omstrukturering av sina affärsområden.Med omedelbar verkan kommer företaget att arbeta med tre divisioner: meditec, leantec och controltec. De tre nya divsionerna är ett resultat av en strategisk ompositionering för att möta kraven från marknaden och visa inriktningen tydligare mot kunderna.

I Meditec-divisionen utvecklar och skapar steute användargränssnitt för medicinska enheter inom OR och diagnostik. Steute stöttar också kunder över hela världen i den komplexa godkännandeprocessen för medicinska produkter. Ytterligare fokus för Meditec-divisionen är förverkligandet av interoperabilitet enligt Service-oriented Device Connectivity-konceptet (SDC).

Leantec är den nya divisionen för digitala butikslösningar. Med det egna ”nexy”-varumärket underlättas realisering av intelligenta Industry 4.0-kommunikationsnätverk för optimal materialflödeshantering. En fullservicelösning erbjuds – från planering och implementering till underhåll.

Controltec-divisionen omfattar alla högkvalitativa switchar och sensorer för maskin- och anläggningsindustri från de tidigare affärsområdena Extreme, Automation och Industrial Wireless. Alla produkter på Controltecs webbsida (www.steute-controltec.com) är tillgängliga från Steutes integrerade webbshop.

Omstruktureringen av företaget och divisionerna följs av en ny webbsidesdesign på tolv olika språk. Från den nya affärsmässiga webbsidan www.steute.com, där företaget och dess paraplyvarumärke presenteras under devisen ”Applied Intelligence”, kan besökarna klicka sig vidare till de individuella webbsidorna för de tre nya divisionerna.

Med dessa förändringar stärker steute sin marknadsposition ytterligare och understryker sitt engagemang för innovation, kundfokus och teknisk expertis.


Steute Technologies strukturerar om sina affärsområden
Business fields

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare