www.tillverkning-sverige.com
Red Lion Europe

Red Lion lanserar nu N-Tron NT116 unmanaged 16 Port Industrial Ethernet Switch för i kommunikation i tuffa miljöer

Switchen erbjuder hög prestanda och pålitlighet i krävande industriella miljöer.

  www.redlion.net
Red Lion lanserar nu N-Tron NT116 unmanaged 16 Port Industrial Ethernet Switch för i kommunikation i tuffa miljöer
Red Lion

, en tillverkare av innovativ teknik som gör det möjligt för industriföretag att komma åt, koppla upp och visualisera sin data, presenterar nu stolt nya N-Tron NT116 unmanaged Industrial Ethernet Switch, utformad för industriella applikationer där det krävs pålitlig prestanda under svåra förhållanden.

NT116 unmanaged switch utmärker sig genom tillförlitlighet och prestanda för datainsamling, Ethernet I/O och processtyrning. Enheten är skyddad av ett metallhölje för tuffa industriella miljöer, kompakt i sin storlek och har 16 högpresterande kopparportar (10/100BaseTX RJ45). NT116 är dessutom stöt- och vibrationstålig och alla portar har inbyggt ESD och överspänningsskydd. Användarna kan även dra nytta av MTBF-klassningen för 1,2 miljoner timmar, och en slimmad, platsbesparande design, samt en temperaturtålighet från -40°C till 85°C.

NT116 stödjer full kommunikationshastigheter på upp till 3,2 Gb/s. Enheten använder sig av store-and-forward-teknik och har stöd för både hel- och halvduplexdrift. Två 10-49 VDC strömingångar ger redundans.

N-Tron NT116 är nästa steg i utvecklingen av Red Lions 116XT unmanaged inudstrial Ethernet Switch. Förutom IEEE 802-3-kompabilitet och marina-, järnvägscertifieringar uppnår den nya switchen även UL Ordinary and Hazardous locations samt ATEX och IECEx-certifieringar.

Red Lions nya N-Tron NT116 underlättar insamling av kritisk maskindata. Den robusta utformningen säkerställer den hållbarhet och tillförlitlighet som krävs för att klara extrema förhållanden på fabriksgolvet och för att styra nätverk inom olja och gas, energiproduktion, avloppshantering, järnväg, intelligent trafikstyrning och transportapplikationer.

”När operatörerna av industriell utrustning och företagsledare kan komma åt sin data kan de tillgodogöra sig ett större värde från den. N-Tron NT116 unmanaged industrial ethernet switch minimerar driftstopp och maximerar datagenomströmningen för bättre effektivitet och operationell prestanda”, säger Diane Davis, produktchef.

För mer information och modellspecifikationer för N-Tron NT116, se: www.redlion.net/NT116.

För mer information om Red Lion, se www.redlion.net.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare