www.tillverkning-sverige.com
Moxa

Moxa går med Invention Network Community

Open Invention Network (OIN), ledande community för utbyte av kvalitativa Linux-tillämpningar, meddelar att Moxa har anslutit sig som medlem.

Moxa går med Invention Network Community

Som ledande leverantör av industriella lösningar för anslutning till moln och datorteknik för industriella Internet-miljöer (IIoT), visar Moxa sitt engagemang för OSS (open source software) för att möjliggöra avancerade industriella nätverks- och kommunikationsapplikationer.

”På samma sätt som IoT tar fram nya produkter och tjänster för konsumenter, kommer IIoT att göra detsamma när det gäller att forma industriproduktionen”, säger Keith Bergelt, VD för Open Invention Network. ”Den stora delen av IoT- och IIoT-plattformarna använder inbäddad Linux. Den mängd data som produceras av dessa enheter bearbetas med hjälp av OSS-lösningar som Hadoop, som körs på x86-servrar med Linux. IoT och dess viktigaste innovationer är starkt beroende av öppen källkod. Vi uppskattar Moxas ledarskap när det gäller att ansluta sig till OIN och stödja patentfri tt utbyte i Linux och angränsande öppen källteknik.”

”Med IIoT förbättras det som är möjligt i industriella miljöer - förbättrad produktivitet, förbättrad operativ effektivitet och ökad kundnytta – och vi ser Linux och andra open source-projekt som nyckelverktyg i IIoT”, säger Peter Kohlschmidt, Chief Technology Officer hos Moxa. ”Framgången för IIoT bygger på förmågan att ansluta och hantera brett distribuerade sensorer och enheter över många vertikala industrier och beräkna data effektivt i industriell skala. Vi hjälper våra kunder genom att utveckla innovativ Linux-distribution av industriell kvalitet som gör det möjligt för dem att utföra dessa aktiviteter. Genom att ansluta sig till OIN visar vi vårt engagemang för att bygga en driftskompatibel öppen källkodplattform för industriell kvalitet för att tillhandahålla säkra, tillförlitliga och hållbara funktioner och stödja den med ett löfte om patentfritt utbyte.”

OIN: s community använder patentfri tt utbyte i kärn-Linux och angränsande öppen källteknik genom att korslicensiera Linux System-patent till varandra på royaltyfri basis. Patent som ägs av OIN licensieras på samma sätt royaltyfritt till alla organisationer som förbinder sig att inte hävda sina patent mot Linux-systemet. OIN-licensen kan signeras online på http://www.j-oin.net/.

Moxa går med Invention Network Community

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare