www.tillverkning-sverige.com
British Steel

Tata Steel vinner Nordirland-kontrakt på £ 1.000.000

Räls från Tata Steel har hjälpt till att få järnvägslinjen mellan Nordirlands två största städer på rätt spår igen - och resulterade i en ytterligare £ 1.000.000-order från landets kollektivtrafiks leverantör.

Tata Steel vinner Nordirland-kontrakt på £ 1.000.000
                                                           Foto med tillstånd av Translink

Järnväg från Tata Steel, värt £ 2 miljoner, användes till att uppgradera en del av spåret på Belfast till Derry-Londonderry-linjen, som åter öppnades tidigare denna månad efter åtta månader av säkerhetsmässiga och tekniska uppgraderingar. Nu har ytterligare en £ 1.000.000-order placerats hos Tata Steel.

"Vår kund Translink, det Belfast-baserade kollektivtrafikföretaget, investerade ursprungligen i £ 2.000.000 av järnväg från oss förra året," säger Account Manager Rail Sector Craig Woodward.

"Vi har fått mycket positiv feedback från Translink om produktens kvalitet och service som vi levererat."

Som ett resultat av det starka fungerande partnerskapet, kunde Tata Steel lämna anbud på järnvägsförsörjningen för att lägga om olika banavsnitt i centrala Belfast samt fylla på lagren.

Drygt hälften av ordern omfattar premiumkvalitet av högprestandaräls - HPrail® - som fått fullt Network Rail- godkännande i juli 2012. HPrail tar itu med problemen med slitage och rullkontaktutmattning i spåret samt minskar frekvensen av nötning och tillhörande kostnader.
Craig fortsatte: "Vi är glada över att ha blivit utvalda som leverantör till detta projekt.

"Det går att visa hur utvecklingen av nära relationer med kunder och genom att på ett kontinuerligt sätt visa prov på vår förmåga är det bästa sättet att säkra vår framtid tillsammans."
Tata Steel vinner Nordirland-kontrakt på £ 1.000.000

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare