www.tillverkning-sverige.com
EATON

Eatons White Paper undersöker optimering av rackbaserade kraftdistributionsenheter

Krafthanteringsföretaget Eaton har publicerat ett nytt White Paper som undersöker bästa praxis för företag vid val av rackbaserade PDU:er (power distribution units) för sin IT-miljö. Detta White Paper har titeln "Optimising Rack Power Distribution" och är författad av Joe Skorjanec, produktchef för Eatons Power Quality division. Rapporten diskuterar de krafter som formar dagens datacenter och beskriver den kapacitet verksamheten bör titta efter när det gäller att välja PDU. Den finns tillgänglig för gratis nedladdning från www.eaton.eu/whitepaper.

Eatons White Paper undersöker optimering av rackbaserade kraftdistributionsenheter
Med det allmänna införandet av virtualiserade miljöer och moderna IT-arkitekturer, såsom konvergerad infrastruktur, är datorkapacitet nu ett helt dynamiskt spel där arbetsbelastning, applikationer och lagring flyttas runt inom och mellan datacenter efter olika affärsbehov. Detta, i kombination med den allt större vikt vid information och användning av molnbaserade lösningar och samlokaliserade datacenter, innebär att det finns ett ökat behov av datacenter som är tillräckligt flexibla för att möta behoven.

Eatons White Paper presenterar och erbjuder lösningar för att möta dessa behov genom effektivt val och användning av PDU: er med fokus på effektiv drift. Rapporten belyser även hur datacenters, med hjälp av nästa generations avancerade rack-PDU: er, har möjlighet att ta itu med sina mest akuta driftkrav, till exempel kostnader för kylning, administrativa kostnader och enklare installationsprocess.

Rapporten drar slutsatsen att - för att säkerställa maximal verkningsgrad – vilket är en absolut nödvändighet med tanke på moderna affärskrav, så måste datacenter övervaka och hantera kraftfördelning på detaljnivå. Den råder också företagen att utveckla sin energistrategi genom att sätta sig in i nuvarande rackmiljö och arbetsbelastningskrav, vilket sedan följs av förmågan att välja en optimerad rack-PDU och sedan backa upp systemet med en UPS som är försedd med energishanteringsmjukvara.

För att veta mer om Eatons elkvalitetslösningar, besök www.eaton.eu/powerquality. För alla de senaste nyheterna följ Eaton på Twitter via @Eaton_UPS eller besök Eaton EMEA Linkedin.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare