www.tillverkning-sverige.com
EATON

Eaton utforskar affärskontinuitet för moderna IT-arkitekturer på EMC Forum 2014

Krafthanteringsföretaget Eaton deltar i EMC Forum 2014, en händelse som sker från september till november i ett antal större städer i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Vid evenemanget kommer Eaton, som är Advantage-partner i EMC Technology Connect Partner Program, att visa hur företagets senaste integrerade strömhanteringslösning, Intelligent Power Pod, kan förenkla driftsättning av kraftinfrastruktur i en EMC VSPEX-miljö för att ta itu med de många utmaningar som IT-chefer ställs inför när de ska säkerställa dataintegritet, affärskontinuitet och driftsäkerhet.

Eaton utforskar affärskontinuitet för moderna IT-arkitekturer på EMC Forum 2014
”Dagens IT-chefer måste se till att deras virtualiseringsbaserade IT-tillämpningar fortsätter att fungera, även om det finns ett strömavbrott. De behöver energihanteringslösningar som enkelt integreras med deras konvergerade IT-arkitektur - det är här Eatons Intelligent Power Pod kommer in”, säger Stefan Coote, produktchef, Eaton EMEA.

Eatons Intelligent Power Pod är ett integrerat system som innehåller reservkraft, kraftdistribution, energihantering, inkapsling och support. Det erbjuder kontinuitet och uthållighet genom att kombinera tillförlitlig fysisk infrastruktur, samtidigt som det integrerar helt med hypervisorer och automatisk initierar migrering av virtualiserade maskiner till molnet eller backup vid ett strömavbrott. Detta uppnås genom att använda Eatons Intelligent PowerTM Manager i samband med virtualiseringshanteringssystem såsom VMware vCenter och Site Recovery Manager.

Intelligent PowerTM Manager-mjukvaran är också EMC® VSPEX® Lab Validated® och integrerar helt med VMware vSphere vMotion och Microsoft Hyper-V för att låta användare bekvämt och effektivt övervaka hela sin IT-installation, inklusive kraftinfrastruktur, från samma plats med hjälp av samma hanteringspanel. Det möjliggör också omfattande nätverkskörning, skydd av viktig utrustning och kontinuitet genom katastrofåterställning. Konvergerade lösningar som innehåller Intelligent Power Pods är härigenom skyddade, förvaltade och intelligenta; de arbetar non-stop, ser till att företagen är igång 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Besökare i Eaton-montern på EMC Forum evenemang kommer också att kunna lära sig mer om Eatons integrerade energihanteringslösningar som nu certifierats som Vblock Ready genom VCE Technology Alliance Partner (TAP) program. Eaton erhöll Vblock Ready-certifiering i juli och som ett resultat kan företaget nu leverera avancerade energihanteringslösningar för Vblock Systems, som kombinerar ledande teknik från Cisco, EMC och VMware.

Eaton kommer att delta i följande EMC Forum 2014-evenemang:
16 september, Mainz, Tyskland
2d oktober, Utrecht, Nederländerna
28 oktober, Doha, Qatar
29 oktober, Wien, Österrike
4 november, Riyadh, Saudiarabien
6 november, Stockholm, Sverige
13 november, Warszawa, Polen
17 november, Dubai, Förenade Arabemiraten
18 november, Milano, Italien
20 november, Paris, Frankrike

För mer information om Eatons integrerad energihanteringssystem för konvergerade och hyperkonvergerade infrastrukturer, Intelligent Power Pod, besök www.eaton.eu/live365. För att veta mer om Eatons energihanteringslösningar för EMC VSPEX, besök www.eaton.eu/vspex

För alla de senaste nyheterna följ Eatgon på Twitter via @Eaton_UPS eller besök företagets sida på Eaton EMEA Linkedin.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare