www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco introducerar H3 svänghandtag med elektronisk låsning med modulära säkerhetsalternativ

Southco har introducerat ett svänghandtag med elektronisk låsning, H3, med modulära alternativ för åtkomstkontroll. Handtaget är speciellt framtaget för rack i datacenter och liknande användningsområden som gör det möjligt för tillverkare att tillgodose en mängd olika säkerhetsbehov med ett enda lås.

Southco introducerar H3 svänghandtag med elektronisk låsning med modulära säkerhetsalternativ

H3-EM-låset enkelt integreras med befintliga kapslingar och säkerhetssystem, så att användarna med lätthet kan uppgradera till högre säkerhet. H3-EM-modulerna har en mängd olika alternativ för åtkomstkontroll, exempelvis RFID-läsare, som fritt kan bytas ut och kombineras för att möta alla olika  säkerhetsbehov. Enheterna monteras oberoende och fästs bakom dörrpanelen för att säkerställa att det inte går att komma åt monteringsskruvarna när dörren är stängd.

Dessutom kan den som vill uppgradera befintligt lås enkelt ersätta det med en H3-EM modul.

Modulen använder samma enkelhålsmonteringssystem som det traditionella H3-svänghandtaget med låsning, så att användarna kan byta ut sina befintliga handtag utan att behöva ersätta hela dörren.

De modulära åtkomstalternativen kan enkelt integreras i befintliga system med plug-and-play funktionalitet. Det gör att användarna kan uppgradera snabbt och utan större säkerhetsrisker. Dessa fördelar gör det möjligt för OEM-tillverkare att enkelt möta säkerhetsbehoven hos alla kunder som endast använder Southco H3-EM svänghandtag med elektronisk låsning. Detta sparar tid, materialkostnader och lagringsutrymme genom att förenkla hela tillverkningsprocessen.

För mer information om H3 EM:s modulära svänghandtag med elektronisk låsning: southco.com.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare