www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco: Nytt integrerat momentgångjärn från Southco håller små dörrar och luckor öppna i trånga utrymmen

Southco har utökat sitt framgångsrika sortiment av friktionsgångjärn med en lågprofilversion som gör det möjligt med tillförlitlig positionskontroll i applikationer med begränsat utrymme.

Southco: Nytt integrerat momentgångjärn från Southco håller små dörrar och luckor öppna i trånga utrymmen

Det integrerade gångjärnet med konstant vridmoment, ST-20L Constant Torque Embedded Hinge, erbjuder en ny lösning för montering av mindre lock och displayskärmar som behöver lyftas och säkert hållas fast i alla vinklar.

Southcos ST-20L gångjärn förbättrar ergonomi, säkerhet och uppfattning av värde genom att få lätta paneler att kännas mer omfattande och ge slutanvändaren en sömlös upplevelse.

ST20L är designad för applikationer med begränsat utrymme, som mittkonsoler i bilar, mindre industriella omslutningar och belysningsutrustning och levererar ett bevisat konstant vridmoment i ett kompakt utförande.

Southcos Constant Torque Embedded gångjärn är designade för applikationer som kräver funktionaliteten av ett konstant vridmoment i en gjuten enhet. Modeller som trycks in eller bultas fast kan enkelt integreras i plast och gjutna
metall- och plåttillämpningar, vilket förbättrar den övergripande känslan och prestandan hos slutprodukten.

ST20-L:s unika, dolda design gör att den enkelt kan installeras i små utrymmen utan att synas och orsakar inga störningar i den exteriöra stylingen.

Gångjärn som konstruerats med Soutchos teknologi för konstant vridmoment ger ett jämnt, kontrollerat motstånd i hela rörelsen och håller dörrar och paneler säkrade i alla lägen.

Southcos sortiment av gångjärn med konstant vridmoment står emot glidningar och glappande, även vid vibrationer eller dynamiska belastningar.

Vridmomentet är förinställt under tillverkningsprocessen för en justeringsfri användning under hela livscykeln.

"Southcos ST-20L Constant Torque Hinge gör det möjligt för designers att förbättra kundupplevelse och kvalitetsuppfattning genom att underlätta för kunden med en smidig hantering av dörrar och lock som håller locken öppna så att slutanvändaren enkelt får tillgång till innehållet, säger Southcos globala produktchef Stewart Beck. "ST-20L-serien förbättrar ergonomin i allt från belysningsutrustning till displayer, där enkel och smidig hantering kan vara den avgörande skillnaden mellan en fantastisk och en frustrerande kundupplevelse”.

www.southco.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare