www.tillverkning-sverige.com
AMPHENOL

Förnyad kopplingsräckvidd i Amphenol 451/PT

Ifråga om standarden för stränga miljöer är 451/PT förbindningsskarvdon ett ekonomiskt alternativ för system där säkerheten är väsentlig: militär, olja, instrumentering, automatisk styrning, telekommunikation eller järnvägsinfrastruktur. Amphenol har en enastående bra service, med en speciell industriorganisation för praxis design och åtkomst till en konfigurationsexpert on-line, www.451-connectors.com. De nya serierna innefattar den exklusiva SNAP-CAP tekniken som skyddar honuttaget när hankontakten inte är tillgänglig.

Förnyad kopplingsräckvidd i Amphenol 451/PT
De mångsidiga valmöjligheterna inom 451/PT serierna betyder att de kan möta upp mot alla behov på marknaden. Det finns nio olika storlekar på höljen med fler än 35 fästanordningar och upp till 61 stift per kontakt. Diverse versioner för kabellödning, krimpning och inlägg av PCB finns tillgängliga. Åtskilliga ytskiktsbehandlingar kan specificeras: kemisk förnickling, vit eller olivgrön kadmiumplätering, svart eloxidering. Serierna inom 451/PT kan leda ström upp till 13 A.

Och detta är inte allt. Ytterligare en service som Amphenol har är ett leveransutbud till vanliga bostäder, utrustade att möta specifika förfrågningar från kunderna.

Samtidigt har Amphenol en benägenhet att framträda genom sin kvalitet vad gäller service. En expertspecifik assistansorganisation och en uppstartad marknadsledande on-line struktur gör det möjligt för användare att enkelt definiera kopplingsdetaljer för att möta behoven (www.451-connectors.com).

Amphenol har introducerat den exklusiva SNAP-CAP funktionen genom 451/PT serierna. Denna automatiska avstängningsfunktion, i kombination med en PT/451 behållare med fyrkantig ansats, skyddar systemet från damm och vatten. Dess specifika karaktär är en flapp som automatiskt stänger till den övre delen av behållaren när pluggen tagits bort. Den finns nu i fyra storlekar, 8, 10, 12 och 18.

Förbindningsskarvdonet 451/PT har en förträfflig motståndskraft mot stränga miljöer: det är förseglat (IP66/67), lufttätt, skyddat, tål ett brett urval av flöden, är immun mot stötar och vibrationer och fungerar från -55 °C to +125 °C.

451/PT har ett mycket stort antal applikationer: instrumentering, slagfältskommunikationer (C4ISR), geofysik (oljeutforskning och seismiska besiktningar), maskinverktyg, automatiska kontroller, infrastruktur för telekom, järnvägar och mycket mer.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare